Smagninger

Vi elsker at nørde spiritus og nedenstående vil du se vores kommende smagninger, sørg for at købe en billet for at sikre dig en plads.
Udover at vi afholder vores egne smagninger, kan man også booke os til at holde mindre smagninger til både private og firma arrangementer.
Alle nedenstående priser er inkl. billetgebyr.

Tasting Smagning

EKTE SPIRITS – cphrumgeek -fortællingen.

Torsdag den 13. January ’22 @ 18.00

#CPHRUMGEEK vil introducere dig til historien om at lave et rom -mærke, hvordan det er at gå fra at være bartender til en rommager og blender … Hvordan innovation ikke altid er vejen, hvordan det er at være trendsættende, men også rammer et marked for tidligt … Få hele historien fra manden bag mærket … Vi vil prøve 3 blandinger og 3 enkelt fade, der skal få dig til at få et indblik i, hvad rom kan dække i smag og sanseoplevelser – Der vil kun være 25 billetter denne aften.
Tasting Smagning

BLENDING med DIPLOMATICO RUM

Torsdag 27. Januar ’22 @ 18.00

I blending med Diplomatico rom vil vi gennemgå et af de nyere benchmark -destillerier i rom kategorien. Ballestero familien og deres succes i løbet af det sidste årti vil være en historie, der vil blive fortalt, mens vi går gennem deres 3 destillater, der ligger til grund for den verdensberømte Diplomatico Reserva Exclusiva. Vi vil tale om alle de processer, der ligger til grund for alle de fantastiske rom udtryk, som Diplomatico laver . Vi vil prøve 6 af deres udtryk, og der vil være mulighed for at prøve nogle af Rum Club CPH egen samling – Diplomatico Single Vintage 2000 . Der vil kun være 25 billetter denne aften.
Tasting Smagning

Eksklusiv EL DORADO SMAGNING

Torsdag den 03. Fubrauar ’22 @ 18.00

Denne eksklusive El Dorado smagning vil være den eneste mulighed for at prøve nogle af de seneste udgivelser af et af de mest historiske destillerier i Caribien; Demerara Distillers limited – hjem til Demerara Rom & Sukker. DDL har lavet et nyt koncept Blended in the Barrel, hvor de enkelte rom udtryk  blandes før lagring, vi vil tale om processerne bag “marks”, og hvad der ligger til grund for alle de fantastiske romudtryk, som DDL laver. Vi vil prøve de 4 blandede i Barrel -udgivelserne plus en Skeldon 2000, El Dorado 15 år og 21 år. – Der vil kun være 25 billetter denne aften.
Tasting Smagning

UNIQUE EMPERICAL SPIRITS SMAGNING

UDSKUDT 2022

Med denne unique smagning vil vi komme tæt på en af de mest innovative og nyskabende destillerier på verdens plan, der er intet der bliver foretaget som på andre destillerier. Vi har æret at have Flo med fra Emperical Spirits, der vil fortælle hele historien og vær klar på lidt gærings nørderi.
Vi kommer til at smage deres 6 af deres udgivelser, 3 spirituoser, 1 hedevin og 2 cocktails
 – Der vil kun være 25 billetter denne aften.

Vores Hold

Vi elsker at nørde destilleret væsker og de gæringer der ligger bag.

Kom med os på en interessant rejse og lad os snakke om terroir, traditionelle produktions metoder, gæring og destillering.

“Vi kender flaskerne og kan forklare hvordan de kom fra jord til bords”
Daniel, #cphrumgeek